Guides

Sådan optager du musik fra Deezer

Nogle gange har du nok bare lyst til at lytte til din yndlingsmusik, uden at der er tale eller reklamer imellem numrene. Du vil nok også gerne kunne lytte numrene til ende, uden at de bliver kortet af. Vil du bare gerne have din musik i fred uden afbrydelser og i fuld længde, så kan du optage den fra Deezer.

Deezer er en fransk streamingtjeneste, og via den kan du få adgang til mange millioner musiknumre. Deezer er ejet af Access Industries, som også er moderselskab til Warner Music. Der er altså tale om en af de største musikleverandører i verden, som åbner sig for dig, hvis du henter din musik derfra. Det kan både være den musik, som du kender og holder af, og det kan være ukendt musik, som du kan komme til at holde af.

Når du henter musik via Deezer, så kan du lytte til den både online og offline, det er ret smart, for så behøver du ikke at bruge data, hver gang du skal høre musik.

Deezer er blandt tilgængelig på følgende enheder:

  • Web
  • Android
  • IOS
  • Windows Mobile
  • BlackBerry
  • OS
  • Windows
  • Mac OS

Der er tale om et mega stort foretagende med flere end 7 millioner brugere, som du bliver en del af, når du henter musik fra Deezer. Repertoiret runder de 56 millioner sange, så det er en stor verden af musik, du bevæger dig ind i.

Du binder dig ikke for noget abonnement, og det er gratis både at downloade og at køre programmet. Kan du godt lide det, du hører, kan du med en engangsbetaling købe dig adgang til samtlige funktioner. Det er både meget enkelt og meget fantastisk.

Du kan hente Deezer via Audial Movie.

Sådan downloader du Deezer via Audials Movie

Det første, du skal gøre, er at downloade den gratis software Audials Movie. Når det er gjort, så går du ind i streamingtjenester og vælger Deezer.

Når du har Deezer åben, kan du lave en playback af det, du hører på appen. Dermed bliver sangene optaget og gemt som filer på din telefon eller computer. Det sker helt automatisk.

Inden du begynder optagelsen, vælger du selv, hvilket fil-format de valgte sange skal optages og gemmes i. Indtil videre understøtter programmet følgende: mp3, wrma, aac og caf.

Programmet virker lige godt på alle streamingtjenester, og hele det store nærmest uendelige musik-bibliotek ligger åbent for dig.

Med Deezer får du et fuldendt program

Når du bruger Deezer til at hente og høre musik på, så får du den ultimativt bedste kvalitet. Det gælder både programmets funktionalitet og dets generelle høje kvalitet, at du blive forvænt med hensyn til begge dele.

Inden du endeligt beslutter dig for at købe den fulde adgang til musikken, så er det muligt at bruge den gratis prøveversion. Dermed kan du blive dus med programmet og dets funktioner, inden du eventuelt betaler det beskedne engangsbeløb.

Herefter vil du aldrig mere komme til at undvære god og alsidig musik i en sublim kvalitet.

Most read

Load more