Guides

Sådan fjerner du DVD beskyttelse og Region Setting

Formål: Vi tager fat i SlySofts smarte program AnyDVD. Det kan du bruge til at fjerne kopi-beskyttelsen og region setting fra dine DVD film. Trin 1

Først skal du downloade AnyDVD. Kør herefter *.exe filen og følg instruktionerne på skærmen.

Du kan bruge AnyDVD helt gratis og med alle funktioner i 21 dage. Hvis du derefter har lyst til at fortsætte med bruge AnyDVD kan du købe Any DVD.

Trin 2

Efter installationen skal du start AnyDVD. Du vil nu se en lille ikon af en ræv – det betyder at AnyDVD er start og klar til brug.

Trin 3 – Fjern kopi-beskyttelse

For at fjern CSS-beskyttelse og Region Setting skal du bare indsætte din beskyttede DVD film i dit DVD-Rom drev. Herefter tager AnyDVD over og klarer automatisk ærterne (CSS og RPC). Det smarte ved AnyDVD er jo netop at det arbejder automatisk i baggrund, mens du så kan lave andre ting.

Trin 4 – Sæt indstillinger

Du kan justere på indstillingerne i AnyDVD og fjerne uønskede dele ved en film – det kan være reklamer i filmen, unødvendige undertekster, beskeder om copy-right, FBI advarsler og lign. Du finder indstillinger under Setting.

Med AnyDVD kan du også justere hastigheden på dit DVD drev, så der ikke er så meget støj/larm fra DVD drevet når du ser film via din computer.

Du kan også justere på display frekvensen på din monitor for både NTSC og PAL display. Gå til Program -> External Program. Vælg Start Internal Program via Media Change.

Trin 5 – Rip DVD til harddisken

AnyDVD her et lille indbygget program, AnyDVD Ripper, som du kan anvende til at rippe en DVD film til harddisken med.

Fremgangsmåden er meget enkel:

– Vælg først den DVD som indeholder den VIDEO_TS mappe du vil rippe. VIDEO_TS er den mappe på din DVD, der indeholder selve DVD filmen.

– Vælg nu den mappe som filmen skal rippes til på harddisken.

– Sæt et kryds i feltet “Remove unreferenced and blank cells

Du skal nu bare klikke på Copy DVD, så klarer AnyDVD Ripper resten for dig, smart!

Most read

Load more