Guides

Sådan downloader du fra Amazon Video

Det er blevet meget moderne at benytte sig af forskellige online streamingtjenester, når man gerne vil se en god film. Normalt vil man streame indhold fra Amazon Video på tablet, mobil eller computer, men der er altså også en løsning, som giver dig muligheden for at gemme indholdet på din computer. Her kan du se, hvordan du kan bruge Audials Movie til at downloade fra Amazon Video.

Guide til hvordan du downloader dit indhold fra Amazon Video

1. Det første du gør er, at du downloader Audials Movie til din computer. Audials Movie kan blive installeret på alle Windows-baserede enheder, og da du kan få en gratis demoversion af programmet, er det heller ikke nødvendigt at registrere det.

2. Når du så har fået installeret Audials Movie på din computer, skal du sørge for at åbne det i Windows. Herefter skal du i Audials Movie klikke på “Videostreaming”, som står i venstre side af programmet.

Herefter vil der komme to forskellige muligheder, og den du skal klikke på er “Video recording”.

Nu vil du se flere forskellige af de populære streamingtjenester, såsom Netflix, YouTube, Hulu og selvfølgelig Amazon Video, som er den tjeneste, du skal klikke på.

Når du har valgt Amazon Video, skal du åbne dette program i din Firefox eller Chrome browser. Så skal du vælge den film eller lignende, som du gerne vil have downloadet til din computer. Når du har gjort det, vil Audials Movie øjeblikkeligt begynde at optage det element, som du har valgt.

Husk desuden at sørge for at filmen, du vælger, bliver afspillet i sin originale kvalitet og størrelse – så opnår du det bedst mulige resultat.

3. Når filmen er blevet optaget, vil den blive rykket hen til en liste i højre side af Audials Movie programmet. Filmen vil som udgangspunkt være optaget i MP4 format, men det er muligt at ændre i output filmformatet, inden optagelsen af filmen starter.

Når du har downloadet filmen, kan den afspilles i Audials Movie, men du kan også overføre den til en anden enhed eller bare beholde den på din harddisk. Audials Movie kan installeres på Windows-baserede computer og understøtter styresystemerne Windows 7, Windows 8 og Windows 10 – du kan købe en billige softwarelicens til Windows 10 via dette link.

Most read

Load more