Guides

Sådan downloader du film og tv-serier fra Hulu

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, som blev lanceret i 2007. Hulu giver forbrugerne adgang til nogle af de nyeste og mest populære tv-serier og film, og selvom tjenesten er mest udbredt i hjemlandet, kan du også få adgang, hvis du bor i Danmark.

Udover at streame tjenestens indhold på din computer, dit tv, din smartphone og din tablet, giver Hulu dig også mulighed for at optage og downloade alt tilgængeligt indhold og gemme det på din enhed. I denne artikel vil vi give dig en guide til, hvordan du benytter dig af Hulus optagefunktion.

Skridt for skridt

1. Det allerførste, du skal gøre, er at downloade, installere og åbne Hulus optagefunktion Audials Movie. Software-programmet, der er udviklet af Windows, er helt gratis, og hvis du ombestemmer dig, kan du nemt slette programmet igen.

2. Når du har åbnet programmet, skal du klikke på ”Video recording” og så på ”Hulu”. Derefter skal du åbne hulu.com i din browser og vælge den film eller tv-serie, som du ønsker at optage. Optagelsen vil begynde automatisk, når du sætter videoen i gang. For at sikre, at optagelsen får en god kvalitet, skal du sørge for, at videoen afspilles i sin originale størrelse. Du kan følge med i optagelsen i det lille kontrolvindue, som åbnes, når optagelsen sættes i gang.

3. Når optagelsen er færdig, overføres filmen eller tv-serien automatisk til den lille spilleliste i højre side af din skærm. Videoen kan blandt andet gemmes på din Windows i ét af følgende filformater: MP4, WMV, AVI, 3GP. Når du har gemt filen, vil Audials Windows navngive filen efter titlen på filmen eller tv-serien, som du har optaget. Du kan nu afspille optagelsen i Audials Windows eller eksportere den til et andet Windows-program.

Du har nu lært at downloade film og tv-serier fra Hulu!

Hvis du ikke kan få adgang til Hulu.com, så kan du prøve at downloade en VPN-tjeneste og dermed ændre din IP-adresse og få adgang.

Derfor elsker vi Hulu

Forbrugere verden over elsker ikke kun Hulu for det fantastiske indhold. Muligheden for at optage og downloade enhver video giver dig en langt større frihed end de fleste andre streamingtjenester. Rigtig god fornøjelse med Hulu og Audials Windows!

Most read

Load more