Guides

Sådan brænder du en DVD fra videofiler

Det behøver slet ikke at være så besværligt at lave en DVD ud af dine videofiler. Med Movavi VideoSuite kan du på kort tid tilføje dine videofiler til et DVD-projekt og brænde dem til en DVD, der kan afspilles på en DVD-afspiller. Movavi VideoSuite understøtter alle de populære videoformater, som de fleste film, downloadet fra Internettet er lagret i. Det betyder, at Movavi VideoSuite er velegnet til at lave DVD film, så du ikke er bundet til at se dine film kun på computeren. De DVD film, du skaber med Movavi VideoSuite, kan afspilles på dit TV via din DVD-afspiller.

Sådan brænder du en DVD med Movavi VideoSuite

1. Du kan downloade Movavi VideoSuite direkte fra Codecs.dk.

Download Movavi VideoSuite

2. Start Movavi VideoSuite og du vil nu blive præsenteret for programmets muligheder – gør følgende:

Vælg Create CD/DVD i nederste højre hjørne.

3.) Klik på ikonet Video og find de videofiler som du vil brænde til DVD. Tilføj dem eller “træk” dem over i Movavi VideoSuite.

4.) Til højre, under Mode, skal du angive DVD-formatet (NTSC eller PAL). I Europa er standarden PAL. Du kan desuden se, hvor meget plads videofilerne optager på din DVD.

5.) Du kan nu sætte en blank DV skiv i dit DVD-drev. Klik på Start i nederste højre hjørne. Angiv et navn og hvor hurtigt dit drev skal brænde DVD’en. Klik næste for at fortsætte og brænde din DVD. Tillykke, du har brændt dine videofiler til en DVD.

Download Movavi VideoSuite

Kilde: DVDVideosoft.com

Most read

Load more