Guides

Rip en DVD til iPod med freeware

Det er praktisk og sjovt at se film på sin iPod – især da opløsningen på skærmen er rigtig god og en fin måde at klare den lange togtur eller bustir på. Denne guide vil beskrive hvorledes du ripper videofilmen fra en DVD og konverterer det til MP4 og overfører det til din iPod. Begge programmer, som bliver anvendt i guiden, er freeware og du kan downloade dem via Codecs.dk. Download DVD Decrypter
Download Videora iPod Converter

  1. Start DVD Decrypter og indsæt den DVD i drevet som du ønsker at rippe.
  2. Via værktøjslinjen klik på Mode og vælg IFO I mode.
  3. Via værktøjslinjen klik på Tools og vælge Settings. Vælg fanebladet IFO Mode og her skal du via rullegardinet ændre teksten i File Splitting til None. Klik OK for at gemme ændringen.
  4. Tilbage i hovedvinduet skal du klikke på fanebladet Stream Processing til højre. Markér et kryds i boksen ”Enable Stream Processing”. Her kan du vælge hvilke videospor, lydspor og undertekster der skal med i den færdige MP4 fil.
  5. Nu skal du vælge hvor den rippede DVD-film skal gemmes på din harddisken. Til højre i hovedvinduet under Destination kan du trykke på ikonet af en mappe og vælge en placering på harddisken, hvor VOB og IFO filerne skal gemmes.
  6. Navigér eventuelt med Browse og klik OK, når du har fundet en passende destination. Så er der bare tilbage at klikke på Decrypt, den nederste grafiske knap, for at starte ripningsprocessen. Alt efter hvor stor filmen er, så tager det mellem 15-20 minutter. Vi testede programmet med klassikeren ”Den tredje mand” og det cirka 17 minutter at rippe DVD filmen, og VOB filen fyldte cirka 4.2 GB.
  7. Så skal vi have fyret op under Videora iPod Converter – så start programmet. Klik først på Convert i den højre menu. Vælg herefter Transcode New Video. Find VOB filen som vi lavede via DVD Decrypter.
  8. Nu har du muligheden for at ændre titlen på den færdige MP4 fil via Title. Klik på Start for at begynde konverteringen.
  9. Så snart konverteringen er færdig, så kan du overføre MP4 filen til din iPod. Du kan kopiere filen via Windows Explorer eller simpelthen bare importere den via iTunes. God fornøjelse!

Download DVD Decrypter
Download Videora iPod Converter

Most read

Load more