Guides

Optag nemt musik fra Tidal

Benytter du dig af den populære musik streamingservice Tidal? Måske kender du til problemet, hvor du ikke har adgang til internettet og derfor ikke kan høre musik fra Tidal?

Her kan du lære, hvordan du hurtigt og nemt kan optage musik fra Tidal, så du har adgang til det når som helst, også når du ikke er på internettet. Det er gratis og nemt.

Sådan optager du musik gratis og let

Når du allerede har adgang til Tidal, er det ikke svært at optage musikken. Det gøres ved at downloade og installere et andet gratis program. Forslaget her er Audials, et gratis og nemt program, som du kan downloade og installere på nul komma fem. Sådan gør du:

  1. Du finder og downloader Audials gratis fra internettet.
  2. Du installerer Audials, hurtigt og nemt.
  3. Du vælger Tidal blandt musikstreamingtjenesterne i Audials. Vil du senere optage fra et andet program, vælger du dette.
  4. Du åbner Tidal og afspiller den musik, du gerne vil optage. Audials optager automatisk musikken, imens du hører den.
  5. Du kan lave andre ting imens musikken optages. Den gemmes automatisk på din personlige playliste.

Dette er smart, fordi du på denne måde kan få adgang til musikken som filer. Har du ikke længere internet, eller opsiger du dit abonnement på Tidal, har du stadig adgang til filerne og musikken.

Ligesom i gamle dage

Måske føles det lidt underligt sådan at optage musik fra et program. I virkeligheden kan det minde om dengang, man optog fjernsyn eller radio med en båndoptager. Du betaler jo for at have Tidal, og så vil du gerne have filerne gemt efterfølgende. Det er ikke meningen med Tidal, at man skal kunne dette, men på samme måde som at optage med båndoptager, er det ikke noget, der skader nogen. Du har jo endda betalt for musikken.

Det er en smule besværligt at gemme musikken ned som lydfiler på denne måde. Dette er dog den pris, man må betale for at få musikken gemt ned. Ellers er der altid mulighed for at betale for at have Tidal, downloade musikken der, og lytte til den, når du har lyst.

At bruge Audials til at gemme musikken ned tager noget tid, da du skal lade musikken afspille, for at kunne optage den. Også i dette aspekt minder metoden om, hvordan man overspillede bånd og plader i gamle dage. Det er der noget charme over.

Audials giver også mulighed for at optage video, film og tv. Dette gør du selvfølgelig ved at vælge din foretrukne videostreamingtjeneste så som Netflix eller HBO inde i Audials. Når så du ser en film i streamen, bliver den automatisk optaget og gemt på din computer af Audials.

Også dette minder om gamle dage, hvor man kunne optage det, der blev vist i fjernsynet, på et bånd. Hvis ikke man havde skrupler om det dengang, bør det ikke gøre nogen forskel, at vi i dag optager tingene fra over internettet. Det er en nem og sikker metode, som gør det muligt for dig at gemme din yndlings musik og tv ned på computeren.

Most read

Load more