Guides

Mulighederne for at se TV online

Det er blevet populært at se TV online via de mange programmer, der kan bringe alverdens TV-kanaler til din computer. Med en stabil og hurtig bredbåndsforbindelse får brugeren mulighed for at finde og se fodboldkampe, TV shows, serier, film osv. live på computeren. Teknologien kaldes P2PTV og er en avanceret metode til at streame Live-TV via Internettet.

I denne artikel vil vi præsentere nogle af de mest populære og anvendte programmer, der kan leverer Live-TV til din computer.

SopCast

SopCast er en af de mest populære muligheder for at se direkte TV på nettet. Ligesom sin konkurrent TVAnts, kan brugere dele deres eget indhold via SopCast ved hjælp P2PTV teknologi. SopCast opdateres jævnligt og er sandsynligvis den største kilde første-klasses TV indhold.

Når du installere og køre SopCast har du mulighed for at oprette en konto, men det er ikke nødvendigt. Du kan vælge at “Log ind som anonym” og se tv-indhold uden besvær.

Download SopCast

SopCast

TVUPlayer

TVUPlayer er udviklet af TVU Networks Corporation, og det er populært for at vise indhold fra amerikanske netværk såsom CBS. Nogle af de sportskanaler, der sendes via TVUPlayer viser ofte engelske Premier fodboldkampe live. TVUPlayer har været et gratisprogram siden den blev udviklet tilbage i 2005.

Download TVUPlayer

TBUPlayer

TvAnts

TvAnts er et ældre program til at se TV-indhold online med. Programmet blev udviklet af Zhejiang University. TvAnts er et P2PTV program, der giver dig mulighed for at streame og samtidig deler TV feed med andre brugere. Det er overraskende nemt at bruge TvAnts og du vil hurtigt blive glad for programmet. TVAnts er opsat med to servere, som du kan bruge til at hente 100 eller flere kanaler med.

Download TVAnts

Most read

Load more