Guides

Kopier DVD til iPhone helt gratis

Har du lyst til at se DVD-film på din iPhone helt gratis? Så læs videre, da vi i vores guide vil vise hvordan du gratis kan kopiere DVD til iPhone. Vi bruger kun freeware programmer i denne guide og du skal kun bruge to af slagsen. Vi har valgt at skrive en guide, der viser hvordan du gratis kan kopiere DVD til iPhone og du skal til formålet bruge:

Videora iPhone Converter

DVD Decrypter

DVD til iPhone

 1. Du skal start med at downloade DVD Decrypter og installere programmet.
 2. Når du starter DVD Decrypter skal du lige ændre på nogle indstillinger. Du skal oppe i menulinjen vælge Mode -> IFO I.
 3. Herefter skal du vælge Tools -> Settings -> vælg fanebladet IFO Mode. Ved kategorien Options skal du udfor drop-down boksen, File Splitting, ændre værdien til None og klikke OK.
 4. Tilbage i hovedskærmen skal du over i højre side og klikke på fanebladet Stream Processing. Sæt et kryds i boksen Enable Stream Processing. Hold tungen lige i munden nu – afkryds kun den første boks som hedder noget med Video – i dette tilfælde:
 5. 0

  xE0 – Video 720×480 (NTSC) / 16:9

  Afkryds kun det lydspor med det sprog du ønsker med til DVD-filmen. I dette tilfælde:

  0x80 – Audio – AC3 / 6ch / English

  Altså engelsk tale til filmen.

 6. Inden du kopierer din DVD film skal du angive hvor på harddisken dem skal gemmes. Tænk på at den DVD-film du kopierer til din harddisk er i såkaldt “rå” format og fylder en del plads. Klik på dette lille ikon med en mappe og vælg en placering. Nu er du klar til at kopiere din DVD-film til harddisk – klik på den store knap med DVD-filmen med pil til harddisken. Kopieringen starter og tager mellem 10 til 20 minutter.
 7. Du skal nu have kopierer din DVD-film til iPhone. Download Videora iPhone Converter og installer programmet.
 8. Når du starter Videora iPhone Converter kommer du til hovedskærmen. Du skal som det første vælge din iPhone 3G model. Jeg har valgt min iPhone 2nd Generation.

  Vælg Convert fra menulinjen i toppen og vælge Video File lige neden under. Under Select Mode skal du vælge Normal Mode.

 9. Du skal nu finde den “rå” DVD-film som du kopierede til din harddisk med DVD Decrypter tidligere i guiden. Klik på Select File og angiv placeringen.
 10. Du skal nu angive hvor din iPhone film skal placeres. Klik Browse og vælg en passende mappe. Klik på Next.
 11. Har du lyst til at navngive din iPhone film, så skal du gøre det i den nederste boks. F. eks Seinfeld – Episode 1. Klik Next.
 12. Du er nu nået til indstillinger ved din nye iPhone film. Jeg har sat røde ringe omkring de indstillinger jeg har valgt til min iPhone film, men det ligger dig frit at definere dine egne indstillinger. I bunden regner programmet ud hvor stor din iPhone film bliver. Klik Next.
 13. Klik på Start Converting og din iPhone film bliver kopieret til iPhone formatet.

Most read

Load more