Guides

Kopier billeder til DVD

Det er faktisk ret nemt at kopiere billeder til DVD. Fordelen er, at du kan gemme dine billeder på en DVD og spare plads på harddisken – samtidigt har du altid en sikker backup af dine billeder, hvis uheldet er ude.

Sådan kopier du billeder til DVD

Med CopyToDVD kan du med få klik med musen få kopieret dine billeder til en blank DVD. CopyToDVD fungerer også som en WMA CD brænder, så du kan lave en musik CD med dine WMA lydfiler. Ønsker du brænde en CD eller DVD fra ISO, Joliet eller UDF filer, så er det også muligt.

1.) Download og installer CopyToDVD. Efter du har startet CopyToDVD kommer du til hovedvinduet. Her skal du klikke på “Movie & Picture“.

2.) I det næste vindue skal du vælge “Create Photo DVD“. De to andre funktioner “Copy DVD Video” og “Write DVD Video” hjælper dig med at kopiere videofilm og videoklip til en DVD.

3.) Nu kan du tilføje dine filer (billeder) til DVD. Klik på “Add Files” eller “Add Folder“, hvis du ønsker at tilføje en hel mappe med billeder. I øverste højre hjørne kan du vælge DVD-type f. eks DVD 5 eller DVD 9. Start med at brænde dine billeder til DVD ved at klikke på “Burn“.

Most read

Load more