Guides

Konverter videoer til iPad

Hvis du er i besiddelse af en iPad fra Apple (alle versioner) og har lyst til at se film og videoer på den, så har vi udfærdiget en lille guide til dig – den viser hvordan du, gratis, kan konvertere en video på din harddisk til iPad (MP4) videoformatet. Den eneste forudsætning for er, at du har en stationær eller bærbar computer med Windows som styresystem. Både Windows XP, Windows Vista og Windows 7 understøttes af Free Video to iPad Converter, som er det freeware program vi anvender i guiden.

Rent teknisk, så er Free Video to iPad Converter udviklet til at konvertere videofiler til MP4 videoformatet (MPEG4 & AAC). iPad afspiller som udgangspunkt MP4.

De videofiler som du kan konvertere med Free Video to iPad Converter er bla.:

*.avi, *.ivf, *.div, *.divx, *.ogv, *.mpg, *.mpeg, *.mpe, *.mp4, *.m4v, *.wmv, *.asf, *.mov, *.qt, *.ts, *.mts, *.m2t, *.m2ts, *.mod, *.tod, *.3gp2, *.3gpp, *.3gp, *.3g2, *.dvr-ms, *.vro, *.flv, *f4v, *.amv, *.rm, *.rmm, *.rv, *.rmvb, *.mkv.

Free Video to iPad Converter er helt fri for både spyware og adware. Du skal blot sige nej-tak til en værktøjslinje i løbet af installationen.

Video til iPad (MP4)

  1. Download Free Video to iPad Converter. Programmet er freeware og gratis at benytte. Du skal blot følge installationsguiden og være opmærksom på at du siger nej-tak til de ekstra ting som Free Video to iPad Converter gerne vil installere på din PC.
  2. Start Free Video to iPad Converter. Hovedvinduet er enkelt i sin opbygning og nemt at finde rundt i. Knappernes navne udtrykker fint de funktioner du kan bruge og der er intet avanceret snik-snak.
  3. Start med at klikke på “Add Files…” og find den videofil som du ønsker at konvertere til din iPad (MP4 videoformatet). Vælg videofilen og klik på OK.
  4. Nu indsættes den valgte video i Free Video to iPad Converter i toppen af hovedvinduet. Du kan nu justere på de tekniske indstillinger.

Save to: her skal du angive den mappe på din computer, hvor den færdige video til din iPad skal gemmes. Klik på “…” knappen og angiv en placering – du kan evt. klikke på “Opret Mappe”, hvis du f. eks mangler en mappe til filen.

Quality: her er mulighederne High, Standard og Economy. Som udgangspunkt vil vi anbefale, at du altid vælger High eftersom kvaliteten bliver bedst. Den eneste ulempe er, at videoen kommer til at optage mere plads, men harddisken på din iPad er næppe det svageste led.

Til højre for Quality skal du angive hvilken iPad du har – her er valgene Apple iPad og Apple iPad for TV HD. Klik på på knappen med en tryllestav, så kan du selv justere på opløsning og andre tekniske aspekter.

  1. Når du er tilfreds med indstillingerne i Free Video to iPad Converter, så er du klar til at konvertere din video til iPad (MP4). Klik på knappen “Convert” i nederste højre hjørne og processen går i gang.
  2. Når konverteringen er afsluttet, så kan du finde din nye iPad (MP4) videofil i den mappe du angav tidligere i guiden. Du kan f. eks via iTunes overføre video til din iPad og se den når du har lyst.

Most read

Load more