Guides

Konverter dokumenter til PDF

Ønsker du at konvertere dine dokumenter til PDF formatet? Så anmelder vi i denne guide nogle gode og gratis online tjenester til formålet. Når du skriver dine opgaver, laver præsentationer eller større projekter – så er Word et storartet tekstbehandlingsprogram til formålet. Men dokumenter udarbejdet i Word er lidt kedelige i deres design og format. Her er PDF er bedre format til flotte præsentationer og har et professionelt look.

Adobe PDF er dog et lidt dyrere program at købe licens til, men ønsker du blot at konvertere dine dokumenter til PDF, så findes der heldigvis flere gratis løsningsmodeller. Vi har fundet nogle online tjenester, hvor du blot uploader dit Word dokument og kort efter modtager en PDF kopi af dokumentet i din indbakke.

Vi har udvalgt 3 tjenester som alle er gratis at bruge, der alle konverterer Word dokumenter til PDF dokumenter hurtigt – selvfølgelig relativt i forhold til størrelsen på dit Word dokument.

Zamzar

Med Zamzar kan du konvertere mellem rigtigt mange dokument formater. Du kan skabe PDF filer ud af Word dokumenter, konvertere mellem lydfiler og grafiske formater. Efter du har uploadet den ønskede fil til Zamzar behøver du blot at vente kort tid, før du modtager en e-mail med et link til download af den konverterede fil.

Link til Zamzar

FreePDFConvert

Du kan konvertere Office dokumenter, grafiske filer, hjemmesider og VGF (Vector Graphic Formats) filer til PDF. Via forsiden uploader du en fil eller dokument – så skriver du din e-mail adresse ind og venter 30 sekunder. Du modtager en e-mail med link til download af PDF filen.

Link til FreePDFConvert

Doc2PDF

Denne service kan håndtere alle former for MS Office dokumenter fra Word og Excel til PowerPoint og Publisher. Du kan endda navngive din PDF fil i processen. Igen skal du opgive din e-mail adresse, så Doc2PDF kan sende den færdige PDF kopi direkte til din indbakke.

Link til Doc2PDF

Som udgangspunkt modtog vi ikke noget spam ved at teste de 3 tjenester. Men vi kan ikke udelukke, at opgivet e-mail adresser vil modtage spam.

Most read

Load more