Forside Guides Hurtigere Windows med freeware

Hurtigere Windows med freeware

-

I denne guide vil vi vise hvordan du kan gøre Microsoft Windows lidt hurtigere med freeware programmet CCleaner. CCleaner indeholder adskillige værktøjer, der sørger for at holde din computer i god form og fjerner unødvendige data, filer og deaktiverer processer som gør computere langsom på sigt.

CCleaner er freeware og koster derfor ikke noget at benytte. Sammenlignet med andre freeware softwareløsninger, der lover guld og grønne skove, så lover CCleaner ikke noget programmet ikke kan holde. CCleaner er oversat til dansk og derfor rigtigt nemt at navigere rundt i og bruge.

Her er nogle af væsentligste områder på din computer, hvor CCleaner kan forbedre hastigheden og sørge for stabilitet:

Ryd op i midlertidige filer og gør browseren hurtigere

CCleaner kan både rydde op i midlertidige filer, der fylder op i din browser og gør den langsommere imens du surfer på Internettet. På nuværende tidspunkt kan CCleaner rydde op i følgende browsere: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari og Google Chrome.

Tilbage
Næste

Sådan gør du:

Klik på knappen Renser og klik på Analyser. Nu analyserer CCleaner både Windows, din browser og allerede-installerede programmer for overflødige filer som nedsætter hastigheden. Efter 10-15 sekunder er analysen færdig og du kan se hvilke filer du med fordel kan slette. Klik på Kør Cleaner for at slette dem.

Optimer systemfilerne i Windows for bedre ydeevne

CCleaner kan også analysere registreringsdatabasen i Windows og finde systemfiler som er fejlbefængte og med fordel kan rettes.

Tilbage
Næste

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Must Read