Guides

Hurtig reparation af DivX og AVI videoer

DivXRepair er et freeware værktøj, som hjælper brugeren med at reparere DivX og AVI videofiler med dårlige eller manglende frames. Et tegn på dette kunne være en video, der fryser, når du forsøger at afspille den, eller kortvarigt bryder ud i farvede blokke af pixels. DivXRepair er forholdsvis let at anvende. Start DivXRepair, klikker på “Add file” for at tilføje din problematiske AVI videofil (du kan ikke trække og slippe den ind i programmet, desværre) og nu skal du klikke på “Repair files” for at starte reparationsprocessen, vente at se resultatet.

Hvis reparationen er en succus så ser du en rapport, der forklarer hvad DivXRepair har gjort. Og hvis der er tale om en reparation så kan du se en ny “fixed” version i den samme mappe som kildefilen (hvis dette f. eks var MyVideo.avi, vil filen forblive uberørt, mens DivXRepair skaber en ny version kaldet MyVideo.REPAIR_OK.avi).

DivXRepair

I vores test af DivXRepair var resultaterne lidt svingende. For det meste var DivXRepair i stand til at løse problemerne ved videofilerne på en tilfredsstillende måde – men enkelte gange kunne DivXRepair ikke gøre noget. Derfor skal man ikke betragte DivXRepair som en magisk løsning og i nogle tilfælde du kan meget vel være bedre stillet ved hjælp VirtualDub (som DivXRepair er baseret på). Men fordelen ved DivXRepair er, at det er nemt at bruge, og virker for det meste.

Bedømmelse:

DivXRepair er ikke den mest optimale program til reparation af videofiler, men det er praktisk og nemt at bruge, så hvis du har en AVI videofil, som ikke vil spille ordentligt så koster det i hvert fald ikke noget at prøve med DivXRepair.

Most read

Load more