Guides

Få dine videoer og musik til at virke i Vista

Har du problemer med at afspille DVD film, videoer eller lytte til din musik i Vista? Så har vi her løsningen på dit problem – Vista Codec Package. Har du fået en video fra en kammerat eller downloadet en film til din computer, så kan Windows Media Player finde på at brokke sig og meddele, at filmen ikke kan afspilles pga. manglende codec.

Det betyder, at du mangler at installere et codec, som Vista så bruger til at afkode filmen eller video, så den kan afspilles korrekt. Dette problem kan også opstår ved afspilning af musikfiler i f. eks Flash formatet.

Som udgangspunkt kan du finde og installere forskellige codec her fra Codecs.dk – men ønsker du ikke at bruge tid på at finde det rette codec til en bestemt film eller sang, så anbefaler vi at du installerer Vista Codec Package.

1.) Du kan downloade Vista Codec Package fra Codecs.dk og programmet er gratis.

Download Vista Codec Package

2.) Start installationen og klik på Næste, så Vista Codec Package kan beregne pladskrav og installere de nødvendige filer.

3.) Installationen forløber automatisk og du skal blot klikke Udfør som afslutning. Du har nu installeret Vista Codec Package, så du codec til at se film og lytte til musik i Vista.

Download Vista Codec Package

Most read

Load more