Guides

DVD to iPod – DVD Decrypter & Videora iPod Converter

Denne guide vil beskrive hvorledes du ripper video materialet fra en DVD og konverterer det til MP4 og overfører det til din iPod.

Vi skal bruge 2 software programmer i denne test, begge er freeware – DVD Decrypter og Videora iPod Converter.

Klik her for at komme til DVD Decrypter

Klik her for at komme til Videora iPod Converter

1.
Start DVD Decrypter og smid den DVD i drevet som du ønsker at konvertere.

2.
Via værktøjslinjen klik på Mode og vælg IFO I mode.

3.
Via værktøjslinjen klik på Tools og vælge Settings. Vælg fanebladet IFO Mode og her skal du via rullegardinet ændre teksten i File Splitting til None. Klik OK for at gemme ændringen.

4.
Tilbage i hovedvinduet skal du klikke på fanebladet Stream Processing til højre. Markér et kryds i boksen ”Enable Stream Processing”. Her kan du vælge hvilke video spor, lyd spor og undertekster der skal med i den færdige MP4 iPod fil.

5.
Nu skal du vælge hvor DVD rippet skal gemmes på harddisken. Til højre i hovedvinduet under Destination kan du trykke på ikonet af mappen og vælge en placering på harddisken, hvor VOB og IFO filerne skal gemmes. Navigér eventuelt med Browse og klik OK, når du har fundet en passende destination. Så er der bare tilbage at klikke på Decrypt, den nederste grafiske knap, for at starte ripningsprocessen. Alt efter hvor stor filmen er, så tager det mellem 15-20 minutter.

Vi testede programmet med klassikeren ”Den tredje mand” og det cirka 17 minutter at rippe DVD filmen, og VOB filen fyldte cirka 4.2 GB.

6.
Så skal vi have fyret op under Videora iPod Converter – så start programmet. Klik først på Convert i den højre menu. Vælg herefter Transcode New Video. Find VOB filen som vi lavede via DVD Decrypter.

7.
Nu har du muligheden for at ændre titlen på den færdige MP4 fil via Title. Klik på Start for at begynde konverteringen.

8.
Så snart konverteringen er færdig, så kan du overføre MP4 filen til din iPod. Du kan kopiere filen via Windows Explorer eller simpelthen bare importere den via iTunes. God fornøjelse!

Klik her for at komme til DVD Decrypter

Klik her for at komme til Videora iPod Converter

Bemærk at det er ulovligt at rippe en DVD med kopi-beskyttelse, og Codecs.dk opfordrer til, at man kun ripper egne DVD film og kun anvender dem til personligt formål.

Feedback eller spørgsmål modtages på [email protected]

Most read

Load more