Guides

DVD til DivX

Vi har skrevet en lille guide, der viser hvilket program du skal bruge, hvis du skal kopiere en DVD til Divx videoformatet, nemlig Joboshare DVD to DivX Converter. DVD til DivX betyder, at du ripper en DVD til din harddisk og gemmer filmen i DivX videoformatet. Joboshare DVD to DivX Converter er udviklet specifikt til at klare konverteringen af DVD film til Divx, samtidigt med at du selv kan vælge hvilket lydspor og hvilke undertekster der skal medtages til DivX videofilen.

Efter du har downloadet og installeret Joboshare DVD to DivX Converter skal du indlæse din DVD film i dit DVD-drev. Åbn nu Joboshare DVD to DivX Converter.

Via menuen skal du klikke på “File” og vælge “Add DVD Folder”. Nu skal du finde din computers DVD-drev og vælge filmen. Efter det er gjort bliver alt indhold på DVD’en listet i hovedvinduet til højre. Du kan se alle spor på filmen osv.

DVD til DivX

Der er forskellige indstillinger du kan justere på inden du begynder at konvertere din DVD til DivX – felterne gennemgår vi her:

Audio – det er her du angiver hvilket lydspor DivX videofilen skal besidde. Da de fleste DVD film er med engelsk tale er det oplagt at vælge English.

Subtitle – er underteksterne til filmen. Det er altid rart med danske undertekster, så alle kan følge med.

Profile – er output videoformatet og det skal selvsagt være DivX.

Zoom – er opløsningen og definitionen på billedet.

Split – er kan du angive om DivX filmen skal tilpasse en bestemt størrelse, f. eks en 700 MB CD eller en 4,7 GB DVD.

DVD til DivX

Når du har foretaget de indstillinger som du har behov for, så klik på knappen “Start Ripping” og din DVD bliver konverteret til DivX video.

Most read

Load more