Guides

Download og opdater drivers på din PC

Vi viser hvordan du får opdateret alle drivers på din PC til de nyeste versioner med et gratis program kaldet SlimDrivers Free. Det behøver ikke at være svært at holde sit system opdateret med de nyeste drivers til de hardware enheder, der er en del af computeren.

Faktisk er det tilrådeligt, at man mindst én gang om måneden tjekker om der er udgivet nye drivers til ens hardware enheder. Det kan tilgengæld være en uoverskuelig opgave, hvis man selv skal sidde og surfe på nettet og besøge alle producenters hjemmesider for at tjekke opdateringer og nye drivers

Heldigvis findes der en del programmer som letter opgaven og automatiserer søgningen efter nye drivers. Vi har anmeldt et freeware program, SlimDrivers Free, som klare opgaven ganske fint. I denne guide kan du læse hvordan du bruger SlimDrivers Free til at downloade og opdatere drivers på din PC.

SlimDrivers Free har en befriende enkel og overskuelig brugerflade, der kun har fokus på at scanne ens computer for gamle drivers og opdatere dem. Desuden er SlimDrivers Free certificeret af Microsoft og det betyder, at softwaregiganten står inde for programmets lødighed og samtidigt blåstempler SlimDrivers Free til at opdatere drivers i Microsoft systemer.

Det eneste som kan drille lidt SlimDrivers Free er, at du bliver nødt til at registrere dig online hos producenten. Det er dog blot en formalitet (tager cirka 2 minutter), og koster ikke noget. Vi oplevede heller ikke at vores e-mail adresse blev tilmeldt nogle nyhedsbreve eller lignende, så det er blot en brugerkonto til SlimDrivers Free som du registrere.

Download og opdater drivers

Her vil vi gennemgå hvordan du bruger SlimDrivers Free og får opdateret dine drivers.

  1. Download SlimDrivers Free. Installér programmet i Windows og start det op. Du vil nu se at SlimDrivers Free har identificeret hvilken computer du har og er klar til brug.
  2. Klik på den store knap “Start Scan” i nederste højre hjørne og SlimDrivers Free vil nu scanne din computer for drivers, der skal opdateres.
  3. I vores test fandt SlimDrivers Free tre hardware enheder som har gamle drivers tilknyttet.
  4. Klik på “Download Update” knappen til højre for en af de forældede drivers og SlimDrivers Free beder dig nu om at oprette en brugerkonto online – det er gratis at oprette denne konto. Klik “Register Now” og din browser åbner og sender dig til producentens hjemmeside.
  5. Du skal udfylde en række felter med dine informationer – ønsker du at være anonym, så kan du blot skrive “inkognito” i nogle af felterne. Vær dog opmærksom på at indtaste sikkerhedskoden inden du opretter dig som bruger – vi glemte det første gang og måtte indtaste alle informationer igen, en træls fejl. Husk dit brugernavn og kodeord.
  6. Tilbage i SlimDrivers Free popper der en boks op, hvor du skal indtaste dit brugernavn og dit kodeord. Efter du indtastet informationer, så spørger SlimDrivers Free om du vil oprette et “restore point” – kaldes også genoprettelsespunkt i Windows og det tjener som en backup af indstillingerne i Windows. Smart detalje af SlimDrivers Free og for en sikkerheds skyld anbefaler vi at du siger ja-tak.
  7. Så snart du har gjort det, så vil SlimDrivers Free starte med at downloade og opdatere din valgte driver opdatering. Klik nu “Download Update” udfor alle opdateringerne og SlimDrivers Free vil installere de nyeste drivers på din PC.

Most read

Load more