Guides

Download film fra Netflix til din PC

Netflix er en filmtjeneste som tilbyder streaming af film til din computer, TV og diverse enheder. I denne artikel viser vi hvordan du kan downloade film fra Netflix, imens du streamer dem til din PC. Til formålet skal vi anvende Audials Moviebox, der er udviklet specifikt til at optage, rippe og downloade film fra filmtjenester som streamer indholdet til brugerens computer. Den downloadede film kan Audials Moviebox gemme i diverse videoformater f. eks AVI eller WMV, så du frit kan afspille og kopiere filmen.

 

 

Start med at downloade og installere Audials Moviebox i Windows. Start herefter programmet op.

Fra hovedvinduet skal du skifte til “Save Video” vinduet som er placeret i sektionen “Streaming”. Vælg her den profil via “Convert” du ønsker skal definere det video- og lydformat som den downloadede film skal besidde – f. eks WMV til video og MP3 til lyd.

Klik på knappen “Screen Recording” i midten af vinduet og et lille dialogvindue vil poppe op.

Klik på “Auto” og åbn herefter din browser. Surf ind på Netflix og udvælg den film du ønsker at downloade. Sæt filmen på pause fra det tidpsunkt du ønsker at downloade fra.

Klik på knappen “Start” i dialogvinduet “Screen capture wizard”. Afspil nu filmen i din browser. Audials Moviebox vil automatisk spotte filmen og starte med at optage indholdet.

Vent indtil filmen er helt afspillet med at bruge din computer, da filmkvaliteten ellers kan forringes. Efter filmen er afspillet og optaget kan du via listen i “Save Video” sektionen klikke på “Save” knappen og filmen bliver nu overført til Audials afspiller på højre side af skærmen – gemt i det videoformat du angav tidligere.

Most read

Load more