Guides

Brænd gratis dine DVD film

Du kan sagtens brænde dine videofiler helt gratis til en DVD film – komplet med lydspor og undertekster med DVD Flick. Har du optaget videoklip med dit digitale kamera, downloadet videoklip eller film fra Internettet eller rippet en DVD film til video?

så har du brug for et godt program til at brænde videofiler til DVD. Du kan gøre det helt gratis med DVD Flick. DVD Flick understøtter hele 45 videoformater, så du skal ikke bekymre dig om du kan brænde videofilerne.

Brænd med DVD Flick

Med DVD Flick kan du brænde DVD filer hurtigt og nemt til en blank DVD skive. Læs her hvordan:

  1. Download og installer DVD Flick. Start DVD Flick og klik på Add Title og vælge de videofiler du vil brænde til DVD.
  2. Du kan nu redigere i din DVD film og tilpasse indstillinger under menuen General. Det er vigtigt at angive den korrekt størrelse på din DVD du vil brænde til DVD-5 (4,3GB) eller DVD-9.
  3. For at tilføje undertekster til din DVD film, skal åbne menuen Subtitle Tracks og klikke Add. Du kan nu tilføje og redigere i placeringen på underteksterne til din DVD film.
  4. Til slut skal du brænde din nye DVD. Du kan vælge at brænde direkte til DVD eller lave et ISO image. Et ISO image gemmes på din harddisk og kan senere brændes til en DVD – fordelen er, at du kan dele et ISO image med andre.

Download DVD Flick

Most read

Load more