Guides

Brænd en rippet film til DVD

I denne lille guide vil vi vise dig hvordan du brænder en DVD-film, som du har rippet til din harddisk, til en blank DVD-skive. Du kan med fordel læse denne guide, Fjern DVD kopibeskyttelse med Free DVD Decrypter, som beskriver hvordan du ripper en DVD-film tl harddisken først. Vi benytter et freeware program til at brænde den rippede film, Free DVD Video Burner.

Hvis du selv har rippet en DVD-film til din harddisk, så har du nu nogle mapper med selve DVD-filmen i – de hedder henholdsvis VIDEO_TS og AUDIO_TS. Det er nu de mapper som vi ønsker at brænde til en blank DVD-skive og på den måde skabe en spilbar DVD-film. Læs her hvordan du gør det med programmet Free DVD Video Burner.

Brænd med Free DVD Video Burner

Free DVD Video Burner er udviklet til at brænde klargjorte DVD-film – det vil sige DVD-film som er rippet fra en original DVD-film eller konverteret til VIDEO_TS og AUDIO_TS formaterne. Programmet hjælper brugeren igennem processen med at brænde filerne på en overskuelig og nem måde. Blot følg disse trin:

    1. Download Free DVD Video Burner. Installer programmet og sig nej-tak til den “toolbar” som du bliver tilbud i løbet af installationsprocessen.
    2. Start Free DVD Video Burner. Du kan finde programmet via Start -> Alle Programmer -> DVDVideoSoft -> Programmer -> Free DVD Video Burner. Eller dobbeltklik på ikonet på dit Skrivebord. Indsæt en tom DVD-skive i dit DVD-drev.
    3. Hovedvinduet i Free DVD Video Burner er enkelt over overskueligt. Klik på Browse… og find den mappe på din harddisk, hvor dine VIDEO_TS filer er gemt. I bunden af programmet kan du se hvor meget plads den pågældende film optager på en blank DVD-skive – det er under Size on the Disc:.
    1. Klik på knappen Options… Her kan du kan title på den brændte DVD-skive. Afkryds også feltet Verify data on disc after burning, så vil Free DVD Video Burner tjekke om den brændte DVD-film er fejlfri.
    2. Klik på Burn. Du er nu ved at brænde din rippede DVD-film til en tom DVD-skive. Hvis du brænder til en DVD-RW skive, så vil Free DVD Video Burner spørge dig om du vil slette den data som allerede er på skive – vælg Yes.

Most read

Load more