Guides

Brænd DVD med Windows DVD Maker

Windows har en indbygget DVD-brænder, der hedder Windows DVD Maker og er et udemærket program til at lave en DVD med. Windows DVD Maker kan brænde alle typer videofiler og lave en film DVD som du kan afspille på din stationære DVD-afspiller. Windows DVD Maker er dog et standard program, der ikke kan konkurrere med populære DVD programmer som ConvertXtoDVD, DVDFab Platinum og Nero. Ønsker du adgang til avancerede funktioner, så skal du prøve 1 af 3 nævnte programmer.

I denne guide viser vi hvordan du nemt brænder din egen DVD.

Brænd DVD

Trin 1

Klik på Start -> Alle Programmer – > Windows DVD Maker

Trin 2

Tryk på Tilføj elementer fra den øverste værktøjslinje og find den mappe, der indeholder de videofiler som du ønsker at brænde til DVD. Windows DVD Maker viser nu de videofiler du har valgt under forskellige punkter:

Rækkefølge: viser hvornår videoen afspilles på din DVD – her betyder “1” at pågældende video afspilles først

Navn: er ganske enkelt navnet på videoen

Varighed: er den videoens spilletid

Status: viser om videoen er klar og kan brændes til en DVD

Som du kan se på skærmbilledet, så har jeg valgt 2 videoer, men overskrider spilletiden på min DVD med 53 minutter. Løsningen er, at jeg fjerner den ene video – det klares ved at markere videoen og klikke på Fjern elementer.

Trin 3

Inden du starter med at brænde videoerne til DVD, så kan du med fordel klikke på Indstillinger – knappen er placeret lige over Næste og Annuller. Under indstillinger kan du justere hvordan din DVD skal opføre sig, samt angive videoformatet. Som udgangspunkt behøver du ikke ændre ved indstillingerne. Klik på OK og Næste.

Trin 4

Du har nu mulighed for at skabe din egen DVD menu eller vælge en standard udgave. Under Menutyper kan du se hvilke menuer som Vista kan tilbyde dig. Du kan selv eksperimentere med menuer ved at klikke på Tilpas menu. Når du er tilfreds med din menu skal du blot trykke på Brænd og så vil Windows DVD Maker begynde at brænde din DVD.

Most read

Load more