Guides

AVI til MP4

Har du brug for at konvertere AVI til MP4? Så vil vi i denne lille guide vise hvordan du nemt, hurtigt og gratis får AVI til MP4. Formålet er, at du kan afspille dine AVI videofilm på f. eks iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune og almindelige MP4-afspillere. Til formålet, AVI til MP4, har vi valgt at bruge freeware programmet AVI to MP4. AVI to MP4 er yderst simpelt opbygget og gearet til, hurtigt, at konvertere dine videofilm til MP4.

  1. Download AVI to MP4. Start AVI to MP4 og du bliver præsenteret for et simpelt hovedvindue, hvor du med to klik er igang med at konvertere AVI til MP4.
  2. Klik på Open og vælg den AVI videofil som du vil konvertere til MP4. Programmet vil nu generere et tilfældig MP4 output navn – du kan ændre navnet ved at klikke på Save As knappen.
  3. Klik på Convert og programmet vil nu konvertere din AVI videofil til MP4 formatet. MP4-filen har samme video-indstillinger som din originale AVI videofil.
  4. AVI står for Audio Video Interleaved og er et videoformat, der bruges i Microsoft Video for Windows.

    MP4 er MPEG4, en forkortelse for Moving Pictures Expert Group-4. MP4 er et pålideligt videoformat der anvendes på næsten alle nyere digitale enheder som iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune og almindelige MP4-afspillere.

    Download AVI to MP4

Most read

Load more