Guides

AVI til DVD – Hvordan konverterer jeg AVI filer (DivX, XviD, etc.) til DVD?

Denne guide vil vejlede brugeren i at konvertere AVI filer så de kan brændes til en DVD eller CD medie. Vi vil kun anvende programmet Leawo DVD Creator til formålet. Med Leawo DVD Creator kan du indhente videofiler som AVI, DivX, XviD, MKV osv. til en liste i programmet og bla. beskære længden, fjerne sorte kanter, justere på videokvaliteten, tilføje 3D-effekter og designe en flot DVD-menu til den færdige DVD film.

Leawo DVD Creator er som program i stand til både at konvertere videomateriale til DVD formatet og efterfølgende brænde den færdige video til DVD, så brugeren får en komplet DVD film klar til at se foran fjernsynet. Leawo DVD Creator skaber let DVD film fra videoformater som AVI, MP4, WMV, MKV, DivX osv. Programmet kan ligeledes konvertere videoklip til DVD Vob formatet og brænde dem til en DVD disc eller DVD ISO.

Sådan gør du

Klik på knappen “Add Video” og tilføj de relevante videofiler i programmet. Du kan også “trække” videofiler direkte ind i Leawo DVD Creator. Tilføjer du flere videofiler kan du se at de nyeste videofiler sorteres øverst – dermed bliver de også vist først på den færdige DVD film. For at skifte position kan du vælge en videofil og klikke på “Move Up” eller “Move Down”.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Du kan redigere i videomaterialet, hvis du ønsker at foretage ændringer. Klik på “Edit” for at redigere i videoen på den færdige DVD film. Vælg “Trim” for at indstille de præcise længde på DVD filmen.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Vælg “Crop” for at fjerne eventuelle sorte kanter på filmen.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Vælg “Effect” for at forbedre kvaliteten på billedet og lyden, der er tilknyttet filmen. Du kan f. eks justere på skarphed, kontrast, volume og meget mere.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Vælg “Watermark”, hvis du ønsker at tilføje et vandmærke til filmen.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Leawo DVD Creator har, som tidligere nævnt, mulighed for at tilføje 3D-effekter til den færdige DVD film. Vælg “3D Settings” og vælg en af de 3D moduler som er tilgængelige – Red/Cyan, Red/Green, Red/Blue, Blue/Yellow, Interleaved eller Side by Side.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

For at gøre din DVD film personlig kan du tilføje en menu til filmen. Forskellige DVD menu skabeloner er tilgængelige: Standard, Business, Education, Holiday, Nature, Others og Customized. Under hver mulighed der er mange skabeloner, som du kan vælge til brug. Hvis du ikke ønsker din DVD film skal have en menu skal du blot klikke på “Disable Menu” knappen for at fjerne den. Hvis du ikke er tilfreds med tilgængelige menuskabeloner, så klik på “Design Menu” knappen for at foretage yderligere tilpasninger.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Når du er tilfreds med din DVD menu kan du klikke på knappen “Burn to DVD” for at få adgang til indstillingerne i panelet “Burning Setting”. Her kan du bla. angive TV standard, aspect ratio, DVD type (DVD-5 eller DVD-9), bit rate osv.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Er du klar til at brænde dine videofiler til et DVD medie, så indsæt en tom DVD og klik på knappen “Burn Now”.

AVI til DVD med Leawo DVD Creator

Sådan konvertere du AVI, DivX, XviD, MP4 videofiler til DVD og brænde en komplet DVD film med dem.

Most read

Load more