Guides

Afspil TS filer

I denne guide vil vi forklare og vise hvordan du afspiller .TS filer. De anbefalinger og softwareløsninger vi viser er alle freeware-baserede. Har du .TS filer liggende på din harddisk, så har du sikkert downloadet dem fra Internettet. TS filer er MPEG-2 videofiler (TS = Transport Steam) og optagelser af TV-udsendelser (DVB og ATSC) i HD (High Definition).

Da .TS filer tilhører MPEG formatet, så er der faktisk et stort udvalg af softwareløsningger som kan afspille videoformatet. Det er også relativt nemt at konvertere TS filer til MPEG-2 og overføre til en DVD.

Afspil .TS i VLC

Den nemmeste løsning på at afspille .TS filer på din computer er at bruger VLC.

VLC indeholder de relevante codec, så du nemt kan åbne og afspiller .TS filer uden behov for ekstra software. Når du har installeret VLC, så skal du blot gøre sådan:

Klik på File -> Browser… -> finde din .TS fil og klikke på OK.

Der kan i få tilfælde opstå problemer med afspilning af .TS filer i VLC. Det sker ofte når funktionen High Quality Audio Resampling er aktiveret i VLC. Det er heldigvis nemt at komme dette lille problem til livs – sådan gør du:

Klik på Settings -> Preferences -> afkryds Advanced Settings i nederste højre hjørne -> deaktiver nu High Quality Audio Resampling.

Afspil .TS i Windows Media Player

Hvis du foretrækker at benytte Windows Media Player til at afspille dine videoer og derfor også .TS filer, så skal du blot installere en lille software løsning kaldet Haali Media Splitter.

Download Haali Media Splitter

Du skal blot være opmærksom på at du i løbet af installationen af Haali Media Splitter afkrydser en vigtig boks. Ved følgende skærmbillede skal du huske at afkrydse “Enable MPEG-TS support”.

Afkrydser du ikke denne boks, så vil du ikke kunne bruge Haali Media Splitter til at afspille .TS filer i Windows Media Player.

Most read

Load more