Guides

Afspil .OGM video filer i Windows

Har du en hel bunke af .OGM video filer som du ikke kan afspille i Windows Media Player? Så skal du installere de rigtige codecs, det er her Combined Community Codec Pack kommer ind i billedet. Alt hvad du skal gøre er at downloade Combined Community Codec Pack herfra og installere den, men for at opnå det bedste resultat er der dog lige et par justeringer.

Kør setup processen, når du kommer til ”select components” dialogen, fjernes fluebenet i Windows Media Player 9, såvel som de to under “Players”. Det er jo i Windows Media Player 11 vi vil afspille på alligevel.

Tryk på næste, og du kan vælge hvilke filtyper du vil bruge med ”Haali Media Splitter for”. Det er denne komponent som praktisk talt hjælper dig med at afspille dine .OGM video filer.

Efter installationen husk da at afspille dine videofiler med Windows Media Player. Du kan evt. højreklikke på filen og vælge “åben med”. Husk her at sætte flueben i brug “altid dette program” til at åbne denne fil med, for at være sikker på at filen altid afspilles i Windows Media Player 11.

Most read

Load more