Guides

Afspil FLV videofiler

Flash Video (FLV) bliver et mere og mere populært på Internettet, eftersom det nemt kan integreres på et web site og understøttes af styresystemet via Adobe Flash Player og browser plug-ins. Samtidigt er FLV det primære format på populære web sites som YouTube, Google Video og MySpace. I denne artikel vil vi beskrive hvad FLV er, og vise hvordan du afspiller FLV filer.

Hvad er FLV?

FLV er et specielt filformat, der primært bruges til at streame/overføre video materiale via Internettet. Streaming betyder, at du som bruger kan se en online video direkte fra en ekstern server uden du behøver at downloade den til din computer først. Videoen som streames kan være en variant af H.263 standarden eller det langt mere avancerede On2VP6 codec. Videoer fra YouTube eller Metacafe bruger en forenklet H.263 standard som ofte kaldes FLV1 og FLV4.

Afspil FLV filer med Moyea FLV Player. Moyea FLV Player er en handy lille afspiller, der hjælper dig med at afspille Flash videoer på din computer eller på Internettet.

Download Moyea FLV Player

1.) Begynd med at installere Moyea FLV Player og dernæst start programmet op.

2.) Vælg “Open File” i den øverste fil-menu. Du kan nu vælge at åbne en FLV fil som er downloadet til din computer eller åbne en URL (en adresse på en online FLV video). Vælger du f. eks en online video fra YouTube, så kan du bare copy-paste adressen ind i feltet. Du afspiller nu videoen

3.) Som andre media afspillere kan du pause eller stoppe videoen med knapperne i bunden af Moyea FLV Player. Hvis du ser nogle sjove eller smukke scener, så kan du bruge funktionen “Thumbnail” til at gemme dem med. Du kan bruge genvejstasterne “CTRL+T”, så capture (fanger) du den pågældende frame i videoen.

4.) Hvis du snubler over en meget underholdende eller spændende FLV video, så kan du nemt gemme den som en favorit – det gør du under “Favorites”.

Download Moyea FLV Player

Most read

Load more