Downloads

Wma to Mp3 Converter

Konverter alle dine WMA lydfiler til MP3 lydfiler helt gratis med dette smarte program, der kan være en stor hjælp, hvis du f. eks anvender Windows Media Player til at rippe din musik med.Når du anvender Windows Media Player til at rippe musik fra en CD eller lignende, så er output lydformatet WMA og problemet er, at ikke alle afspillere kan håndtere dette lydformat. Selvom WMA er et godt lydformat, så er MP3 bare endnu mere populært og bliver understøttet af langt flere enheder, både programmer på computeren og bærbare enheder som MP3-afspiller osv.

Første gang du downloader og installerer Wma to Mp3 Converter vil du blive bedt om at registrere programmet – men bliv ikke utryg ved at det kommer til at koste penge eller lign. Det er blot en formalia fra udviklerens side og så snart du har indtastet et par informationer vil du modtage en licenskode per e-mail til aktivering af Wma to Mp3 Converter.

Når du er i gang med selve programmet vil du hurtigt lægge mærke til, at det er næsten helt tekst-baseret og dermed yderst nemt at navigere rundt i. Eneste store problem for Wma to Mp3 Converter er, at du ikke kan sætte flere filer til konvertering ad gangen – det er ret træls at du kun kan konvertere én WMA fil til MP3 og så vælge en ny. Ser i forhold til, at Wma to Mp3 Converter er freeware så er det nok hvad man kan forvente.

Most read

Load more