Downloads

Vista Codec Package

Vista Codec Package forsyner dig med relevante audio og video codec til Microsofts nye Windows Vista, så du nemt kan afspille DivX, XviD, AVI, MPG, WMV og alle de andre videoformater. Vista Codec Package indeholder ikke en decideret media afspiller, men når først pakken er installeret, så kan du bruge i hvilken som helst media afspiller der er kompatibel med Vista. Med Vista Codec Package behøver du som udgangspunkt ikke at installere flere codec for at afspille dine lyd- og videofiler.

Codec løsninger har altid været årsag til hovedbrud blandt computerbrugere. Der har nemlig været langt mellem codec pakker som har fungeret 100% efter hensigten og tilgodeset den almindelige computerbrugers behov for afspilning af multimedia indhold. Vista Codec Package indeholder ikke en media afspiller, men har de nødvendige codec med i pakken, så du kan afspille musikfiler, videofiler, DVD film og video klip i din favorit media afspiller.

Vista Codec Package understøtter også streaming af video materiale i alle de populære Internet browsere. Og Vista Codec Package sørger automatisk for at afspille f.eks videoer på en hjemmeside, uden at du behøver foretage ændringer i din browsers opsætning. Den helt store fordel ved Vista Codec Package er, at du i løbet af installationsprocessen har 100% kontrol over de codec elementer som du ønsker installeret på din computer. Dermed undgår du at få installeret codec som du ikke har brug for – viser det sig at du alligevel skal bruge et specifikt codec, så tillader Vista Codec Package at du senere kan tilføje det nemt.

Vigtigt!
Du skal af-installere din tidligere version af Vista Codec Package. Du må ikke installere denne version ovenpå din gamle version af Vista Codec Package!

Most read

Load more