Downloads

Virtual DJ

Virtual DJ er et program, der anvendes af både amatører og professionelle DJs til at lave musik med.Virtual DJ kan hjælpe dig med at lave rigtig lækre beats og musikstykker til MP3. Virtual DJ har mange avancerede funktioner til at udvikle musik med.

Du kan blandt andet finde funktioner som beatlocking, automatic seamless loops, synkroniseret sampler, on the fly remix, editering af musik videoer, scratching, timecode vinyl control, visual beat display, DRM, VST og freeframe effekter, Internet broadcasting, karaoke og mange flere.

Med dette væld af smarte funktioner kan Virtual DJ producere og mixe rigtigt flotte musik numre og gemme dem i MP3 filformatet.

I Virtual DJ er der virkelig kælet for de grafiske detaljer. Designet ser professionelt ud og de indbyggede funktioner er placeret på strategisk fornuftige steder, så Virtual DJ faktisk er forholdsvis nemt at finde rundt i.

I toppen af programmet viser Virtual DJ det aktuelle beat som afspilles. De funktioner som du kan anvende på et bestemt musik nummer er lokaliseret nedenunder beatet.

Det skal dog bemærkes at Virtual DJ er ikke et program man lærer at mestre på en eftermiddag. Virtual DJ indeholder mange avancerede funktioner og har man ikke førhen arbejdet med DJ programmer, så skal man for sin egen skyld, afse tid til at læse den medfølgende manual for at få det optimale udbytte at programmet.

Most read

Load more