Downloads

TUNEBITE Platinum

Er du træt af DRM-beskyttede filformater som WMA, M4P, AA, M4B, MP4, M4V og WMV? Så er Tunebite programmet til dig!Tunebite sørger for at alt din DRM-beskyttet og kopi-beskyttet musik og videofilm bliver konverteret til ubeskyttet lydformater (MP3, OGG eller WMA) og ubeskyttet video formater (WMV og MP4) som du kan afspille frit.

Download programmet via dette link

Hvis du downloader musik via TDC Play. Bibzoom, iTunes Store eller lign., så har du sikkert opdaget at alle musikfilerne er “låst” til din computer, mobiltelefon eller laptop – køber du musik eller film via iTunes Store, så vil du ligeledes opleve at din musik og film ikke kan flyttes eller kopieres fra den enhed du har hentet/køb filerne til.

Det er sådan DRM-beskyttelsen fungerer. DRM begrænser brugen af lovligt downloadet eller indkøbt musik, så brugeren kun kan afspille musikken eller filmen på den computer eller elektroniske enhed filerne er placeret på.

Tunebite kan ophæve denne DRM-beskyttelsen på en lovlig måde ved at “genindspille” og konvertere alle typer af DRM-beskyttede musikfiler og videofiler. Ved hjælp af en teknologi, der genindspiller hvert eneste fil til en ny unik fil, opnår Tunebite at fjerne DRM-beskyttelsen fra dine filer uden at DRM-beskyttelsen bliver brudt eller ødelagt – derfor er Tunebite en lovlig softwareløsning.

Udover at konvertere og fjerne kopibeskyttelsen fra filer, så er Tunebite i stand til at downloade de nyeste musiknumre fra online radiokanaler og musiktjenester – f. eks Spority og last.fm. Når Tunebite downloader musik fra en online tjeneste, så sørger programmet for at gemme hvert musiknummer som en individuel MP3 eller WMA lydfil.

Most read

Load more