Downloads

SoundTaxi Professional

Med SoundTaxi Professional kan du konvertere dine lydfiler, der er beskyttet med DRM (Digital Rights Management) til ubeskyttede MP3, AAC, MP4 og WMA filformater og nyde din musik overalt. Du kan med få klik konvertere dine musik filer, så du kan afspille dem via din iPod, iPhone eller anden MP3 eller CD afspiller. Du kan også overføre den til din mobiltelefon eller PC uden DRM beskyttelse følger med. SoundTaxi er nem at installere og har et intuitivt og overskueligt interface. I Danmark er det primært TDC Play, BibZoom og iTunes Store, der tilbyder musik med DRM.

Soundtaxi gør intet ulovligt og bryder aldrig selve DRM beskyttelsen – i stedet for afspiller Soundtaxi hver eneste lydfil flere gang og optager en 100% kopi af lydsporet. Dette lydspor, som er identisk med den opriginal lydfil, bliver så gemt i f. eks i MP3 til fremtidig brug. Denne nye MP3 lydfil er helt fri for DRM.

Når du konverterer DRM filer, så sørger SoundTaxi for at bevare ID3 tags – det betyder at kunstnerens navn, album, titel og andet information bevares via konverteringen. Selve arbejdet med SoundTaxi kan udføres med drag&drop, så du kan bare trække filer fra en mappe og ind i programmet.

Most read

Load more