Downloads

SlimDrivers Free

SlimDrivers Free scanner din computer for gamle og ud-daterede drivers og hjælper dig med at download on installere de nyeste drivers på din computer. SlimDrivers Free benytter en cloud-teknologi til finde de rette drivers til netop din PC. SlimDrivers Free finder drivers til alle hardware enheder som er tilknyttet din PC – fra printer, lydkort, grafikkort til bundkort og netværksadapter. Efter en scanning, hvor SlimDrivers Free kortlægger hvilke drivers på din PC som er for gamle opretter SlimDrivers Free forbindelse til en cloud-baseret database, hvorfra de nyeste drivers kan downloades.

Som navnet antyder, så er SlimDrivers Free gratis at benytte – du skal blot oprette en brugerkonto på producentens hjemmeside, så kan du downloade og opdatere dine drivers.

Eneste minus ved SlimDrivers Free er, at programmet endnu ikke er så ferm til at identificere alle forældede drivers – men som freeware program er SlimDrivers Free et godt supplement til kommercielle løsninger som f. eks DriverFinder.

Most read

Load more