Downloads

Shareaza

Med Shareaza får du adgang til at download over 15 millioner musiknumre i MP3 musikformatet, så du frit kan kopiere musikken til din iPod, iPhone, brænde en musik-CD eller blot lytte til musikken på din PC. Samtidigt indeholder Shareaza absolut ingen former for indbyggede reklameblokke og adware fra 3.part.Shareaza her et flot og en intuitivt let-forståelig brugerflade. Du kan nemt organisere dine forskellige mapper og downloadede filer, så du altid har styr på dit din musk. Shareaza lader dig søge og downloade alle slags filer fra følgende netværk: Gnutella2, Gnutella, eDonkey, and BitTorrent networks – så du har adgang til over 15 millioner musiknumre. Adgangen til så store og omfattende fildelingsnetværk gør, at Shareaza er et formidabelt værktøj til af finde og dele filer med.

Shareaza er nemt at bruge og du bruger ingen tid på at finde ud af hvordan du søger efter filer. Du kan hele tiden tjekke hvilke netværk din fildelingsklient er tilknyttet og du kan også ændre udseende på Shareaza via et stort antal grafiske skins. Shareaza sørger for ekstremt hurtige resultater på dine søgninger, så du kan komme i gang med at downloade med det samme. Shareaza har desuden en indbygget media-afspiller som kan afspille de mest almindelige lyd- og videoformater.

Konklusionen er, at Shareaza er et rigtigt godt valg til begyndere og erfarne Internet-brugere, der ønsker adgang til et stort og hurtigt fildelingsnetværk uden irriterende pop-up reklamer i P2P-klienten.

Most read

Load more