Downloads

Photoscape

En godt og gratis foto- og billedredigeringsprogram med mange ekstra værktøjer som du sjældent finder i andre freeware programmer – Photoscape er et spændende bekendtskab.Photoscape indeholder næsten alle de værktøjer du kunne ønske dig til at åbne, optimere, redigere, printe og have sjov med dine billeder og fotografier. Rent faktisk er Photoscape så komplet at man kan kalde programmet et gratis alternativ til Photoshop. Selvom Photoscape ikke er på samme niveau som Photoshop, så vil mange brugere alligevel finde stor glæde ved programmet.

Én af de mest slående elementer ved Photoscape er programmets utraditionelle layout. Via Photoscapes hovedvindue kan du vælge hvad du ønsker at gøre – du kan åbne/se billeder, optimere de fotografier som har skønhedsfejl, printe adskillige fotografier på en enkel side i kollage-stil eller måske nogle af de mange specielle effekter som Photoscape indeholder til et billede/fotografi.

Følgende moduler følger med i Photoscape:

Viewer: Åbner dine billeder i en mappe og skabe lave et slideshow over dem.

Editor: Lader dig redigere størrelse, skarpheden, farverne og mange andre aspekter ved et billede. Du kan også fjerne røde øjne, tilføje tekst, tegne egne billeder og meget mere.

Combine: Kombinerer adskillige billeder/fotografier til ét enkelt billede.

Animated GIF: Lader dig skabe animerede GIF-filer fra dine billeder.

Splitter: Lader du opsplitte et billede i flere stykker.

Raw Converter: Hjælper dig med at konvertere RAW til JPG.

Derudover indeholder Photoscape massevis af andre funktioner og moduler. Vores bedømmelse af Photoscape er, at programmet overrasker positivt og vi har næsten intet negativt at sige om Photoscape – godt freeware til billedredigering.

Most read

Load more