Downloads

PC Updater

Nu kan du én gang for alle få opdateret alle hardware drivers på din computer og slippe for forældede drivers som trækker ned på computeren ydeevne. Og så er PC Updater på dansk.Så snart du har installeret PC Updater på din computer vil programmet påbegynde en scanning for at tjekke om alle enhedsdrivere i Windows er forældede, beskadigede eller simpelthen forkert installeret. Er f. eks din printer, grafikkort eller skærmkort som ikke virker vil PC Updater diagnosticere dette og sørger for at de nyeste drivers bliver downloadet og installeret for dig.

PC Updater sørger også for at tage en unik backup hver eneste gang en enhedsdriver bliver opdateret eller erstattet med en nyere version. På den måde er det altid muligt at genskabe en tidligere version, hvis uheldet er ude og den pågældende driver viser sig at skabe en konflikt i Windows.

Så hvis du oplever problemer med hardware enheder, f. eks din printer, ikke vil virke ordentligt under Windows eller grafikkortet ikke yder maksimalt under computerspil eller grafisk opgaver så er det en god idé at downloader PC Updater og få opdateret alle drivers i Windows.

Most read

Load more