Downloads

PC Decrapifier

Fjern alle unødvendige programmer 100% og fuldstændigt fra Windows med PC Decrapifier, så de ikke trækker på unødvendige ressourcer og optager plads på din harddisk. PC Decrapifier er freeware.PC Decrapifier er velegnet til brugere med både en ny PC eller en ældre PC. En ny PC indeholder ofte en masse OEM software – dvs. præinstalleret programmer som langt de fleste brugere ikke har behov for eller bedt om.

En ældre PC kan være fyldt op med en masse programmer som brugeren alligevel aldrig får brugt, men de optager stadigvæk plads og kræver ressourcer i Windows. PC Decrapifier kan finde alle disse programmer med en grundig scanning – herefter kan du selv vælge hvilke programmer du ønsker at slippe af med.

Selv om PC Decrapifier er designet til nye computere, er der ingen grund til ikke at bruge det på en ældre én. Det er nemt at lade sin harddisk bliver fyldt op med uønskede installationer og programmer, og når Windows sættes til at klare afinstallation er det lidt af en yung omgang. I stedet for at afinstallere programmerne én efter én, sørger PC Decrapifier for at automatisere afinstallationen og lader dig vælge flere programmer på én gang.

Når du åbner PC Decrapifier bliver du ført igennem en “trin-for-trin” proces, der assisterer dig i afinstallationen af programmer – så opgaven er klaret lukker PC Decrapifier ned igen. PC Decrapifier kan også hjælpe dig med at fjerne opstarts-processer, du gerne vil af med, så din PC starter hurtigere op.

Most read

Load more