Downloads

Opera

Opera er en funktionsrig browser som indeholder pop-up blokering, browsing via faneblade, integrerede søgninger og avancerede funktioner som Operas eget e-mail program, RSS Newsfeed og IRC chat.Opera minder en del om Google Chrome i sit enkle design, hvor alle de avancerede funktioner ikke præger selve browservinduet – men hurtigt kan aktiveres via genveje eller menulinjen. Opera anvender browsing via faneblade og det gør at du kan have flere mindre browservinduer åbne i ét vindue – det gør det nemmere at besøge flere sider på samme tid og være i stand til at skifte mellem browservinduer hurtigt.

Søgninger med Opera er hurtige og du kan indtaste dine søgeord direkte via adresselinjen. De sider du besøger ofte bliver hurtigt husket af Opera og du behøver f. eks kun at indtaste de første par bogstaver i adresselinjen og Opera vil vise resten, så du hurtigt kan surfe ind på dine favorit sider.

Derudover kan du installere et væld af plug-ins og tilføjelsesprogrammer i Opera, der kan optimere hastigheden ved download, skifte design, tilføje dansk stavekontrol og meget mere.

Most read

Load more