Downloads

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware er et overraskende effektivt og gratis værktøj til at rense computeren for spyware og malware infektioner.Det er især ved den hurtige scanningstid, at Malwarebytes Anti-Malware udmærker sig. Det tager få minutter at scanne en hel computer for mulige spyware og malware komponenter. Mange andre freeware programmer i samme genre er væsentlig længere tid om opgaven.

Et andet positivt aspekt ved Malwarebytes Anti-Malware er programmets evne til at skelene nøjagtigt mellem reelle malware-trusler og de såkaldte false positives (false positives er en fejlagtig diagnosticering af spyware som blot er harmløs kode).

Brugerfladen i Malwarebytes Anti-Malware er også behagelig og nem at overskue. Fanebladene skaber direkte adgang til de forskellige funktioner og antallet af funktioner er holdt til de meste essentielle for et anti-malware program.

Som et supplement til dit antivirus program vil vi bestemt anbefale Malwarebytes Anti-Malware. Ikke nok med at programmet er gratis det fungerer også efter hensigten – nemlig at spotte og fjerne spyware og malware på brugerens computer.

Most read

Load more