Downloads

MakeMKV

MakeMKV hjælper med at konvertere DVD, Blu-ray og AVCDH til videoformatet MKV. Programmet er freeware. Som program er MakeMKV ikke specielt avanceret og løser blot sin hovedopgave, nemlig at konvertere en film til MKV. Brugerfladen er enkel i sit design og det er ikke muligt at foretage særligt mange indstillinger.

Tilgengæld er MakeMKV 100% gratis at bruge og klarer opgaven med at konvertere til MKV på overbevisende måde. Den færdige MKV videofil kan afspilles på de fleste platforme.

Download programmet

I løbet af installationen vil du blive tilbudt at installere en værktøjslinje i din browser – fjern krydset og den bliver ikke installeret.

MakeMKV kan også streame dekrypteret video, uden konvertering er påkrævet, til en lang række medieafspillere – du kan f.eks. afspille Blu-ray eller DVD medier på din favorit medieafspiller.

Følgende funktioner er i MakeMKV:

  • kan aflæse og afspille DVD og Blu-ray medier
  • kan aflæse og afspille beskyttede Blu-ray medier med de seneste versioner af AACS og BD+
  • bevarer alle video- og lydspor ved konvertering
  • bevarer alle informationer om kapitler på mediet
  • bevarer alle meta-informationer
  • kompatibelt med Windows, Mac og Linux

Sådan konverterer du med MakeMKV

MakeMKV har et brugervenligt interface som gør det nemt at konvertere medier til MKV videoformatet. Læs her en kort guide.

Start med at downloade og installere MakeMKV på din computer. Åbn programmet og indsæt f.eks. en Blu-ray eller DVD i drevet. Du kan også vælge en videofil på din harddisk.

Så snart den video eller film du har valgt er åbnet kan du se alt indhold og strukturen. Normalt indeholder fysiske medier title, videospor, lydspor og undertekster. Vælg nu det indhold du ønsker at konvertere – f.eks. afkryds i toppen for at vælge alt indhold på mediet. Når du er tilfreds skal du klikke på knappen “Make MKV”.

Nu vil processen med konverteringen gå i gang. En normal DVD vil cirka tage 15 minutter at konvertere til MKV.

Most read

Load more