Downloads

LimeWire

LimeWire er en af de hurtigste P2P fildelings-klienter til dato og kan hjælpe dig med dele og finde alle slags computerfiler.LimeWire er en fildelings-klient som gør det muligt at dele alle typer computerfiler med andre brugere over hele verdenen. Så snart du har downloadet og installeret LimeWire, kan du begynde at dele alle slags filer inklusiv: Musik, videoer, billeder, computerspil, dokumenter og meget mere.

I LimeWire er der indbygget nogle smarte funktioner som gør det at søge, finde og dele filer meget nemmere. Du kan f.eks sætte downloads i kø og smugkigge på videoklip inden du downloader noget forkert. LimeWire har en SPAM-blocker, der sørger for at du kun får relevante resultater på dine søgninger.

Så snart LimeWire er installeret sørger programmet selv for at hente de nyeste opdateringer, så du altid er på forkant med nye funktioner og rettelser i programkoden.

Fra og med den 26. oktober 2010 blev LimeWire lukket ned. Codecs.dk har beholdt den seneste versione af programmet og du kan downloade det via vores side.

Most read

Load more