Downloads

Leawo DVD Creator

Skab DVD film fra de videofiler du har liggende på din harddisk. Leawo DVD Creator hjælper dog med at skabe flotte DVD film fra video og brænder fejlfrit din DVD til DVD5 eller DVD9 medier.Når man downloader film fra Internettet eller via videotjenester online, så er disse film ofte gemt i videoformater som AVI, MP4 eller WMV – det samme gør sig gældende, når en DVD film bliver rippet og gemt i et videoformat. Med Leawo DVD Creator kan du skabe og brænde dine videofilm til et valgfrit DVD medie.

Leawo DVD Creator sørger grundlæggende for at konvertere video til DVD og understøtter alle de velkendte videoformater. Det drejer sig bla. om AVI til DVD, MKV til DVD, MP4 til DVD, WMV til DVD, Xvid til DVD, osv. Der sker ingen forringelse af videokvaliteten, når du konvertere med Leawo DVD Creator.

Der følger desuden en stor mængde af menu skabeloner med til Leawo DVD Creator, der gør det nemt for brugeren at skabe en menu til DVD filmen som passer til indholdet. Hvis du ikke er tilfreds med de medfølgende skabeloner, så kan du redigere i de eksisterende eller helt skabe dine egne DVD-menuer.

Most read

Load more