Downloads

iMesh

iMesh 7 er et peer-2-peer fildelingsprogram til at finde, downloade og dele lyd- og videofiler.iMesh er et konstant voksende fællesskab af millioner af registrerede brugere, der bidrager med et væld af forskellige lyd- og videofiler. Eftersom iMesh fællesskabet er så omfattende, så har du som enkeltbruger ganske fornuftige muligheder for at finde netop det du søger efter. Samtidigt betyder den store volumen af brugere online i iMesh netværket, at det er hurtigere at downloade filer, da du kan bruger flere download-kilder på samme tid.

iMesh tilbyder dig kort fortalt adgang til millioner af sange i mange forskellige genre og videoer også i forskellige genre.

Med versionen iMesh er søgefunktionen blevet optimeret og der er tilføjet nye og forbedrede værktøjer, der gør det endnu nemmere at dele dine filer med andre brugere. iMesh hjælper dig også med at holde styr på din musik og skabe play-lister af det musik indhold du har downloadet.

Dog skal vi fra redaktionens side komme med en advarsel!

iMesh kræver at du installerer en iMesh sponsoreret toolbar. Det er på mange måder ret træls at gratis programmer benytter sig af denne metode. Samtidigt så viser iMesh reklameblokke direkte i den brugerflade som programmet afvikles i. Det trækker bestemt ned på vores bedømmelse og karaktergivning.

Men kan du leve med en installeret toolbar og reklameblokke, så er iMesh et fortræffeligt program til at downloade og dele lyd- og videofiler med.

Most read

Load more