Downloads

Free YouTube to MP3 Converter

Download musikken fra YouTube videoer og gem det som MP3 filer. Free YouTube to MP3 Converter er et enkelt program, der nemt sørger for at du kan downloade og konvertere YouTube musik til MP3.

Free YouTube to MP3 Converter er et fantastisk gratisprogram som du kan installere under både Windows og Mac. Du kan udvide din samling af MP3-lydfiler markant med dette program – du skal blot surfe ind på YouTube og kopiere den URL-adressen til den video eller sang du ønsker at konvertere over i Free YouTube to MP3 Converter.

Download programmet

Du kan konvertere YouTube videoerne til det bedste MP3 filformat, lossless og lossy. Du kan også vælge et andet lydformat som output filform f.eks.:

  • M4A
  • AAC
  • WAV
  • FLAC
  • OGG

Kvaliteten på de downloadede og konverterede lydfiler er på 320kbps og det giver den bedste lydkvalitet.

Guide til Free YouTube to MP3 Converter

Start med at downloade programmet. Kør installationen og åbn Free YouTube to MP3 Converter.

Kopiér nu URL-adressen eller linket til den ønskede YouTube video. Du kan f.eks. højreklikke på videoen og vælge “Copy video URL”.

Indsæt det kopierede link i Free YouTube to MP3 Converter ved at klikke på knappen “+Paste”.

I dropdown-menuen kan du angive hvilket lydformat videoen skal konverteres til. Standard er MP3.

Fortsaæt processen med at kopiere You-Tube videoer ind i Free YouTube to MP3 Converter indtil du er tilfreds. Afslut med at klikke på den blå “Download” knap. YouTube videoerne bliver nu konverteret til lydfiler.

Most read

Load more