Downloads

Firefox

Firefox fra Mozilla er en yderst populær browser, der er kendt for sin hurtighed og høje sikkerhedsniveau. Firefox er også den browser, der er udviklet flest tilføjelsesprogrammer til på nuværende tidspunkt.Tidligere var Firefox langsomt og der var alt for mange funktioner tilgængelig i browservinduet, men i den seneste versioner har Firefox taget revanche og blevet en enkel og hurtig browser. Fokus er lagt på hastighed og sikkerhed.

Hastigheden i Firefox er blevet optimeret med at alle unødvendige tilføjelsesprogrammer og funktioner er deaktiveret som udgangspunkt. Ønsker brugeren en specifik funktion eller service er det nemt at aktivere manuelt. Det gør det også langt nemmere at tilpasse Firefox til dit behov.

Sikkerheden i Firefox er høj – Mozilla har især fokus på at blokere og neutralisere malware, phising angreb, spyware og virus inden disse infektioner rammer din computer. Som browser kan Firefox forebygge sådanne angreb ved at blokere for farlige sider inden brugeren besøger dem.

Som nævnt tidligere er der udviklet tonsvis af tilføjelsesprogrammer til Firefox. Via browseren kan du installere de tilføjelsesprogrammer som opfylder dine behov, både nemt og hurtig. Firefox er 100% oversat til dansk.

Most read

Load more