Downloads

DVDFab Platinum

DVDFab Platinum er en komplet samling af funktioner, der virkelig gør livet nemmere for brugeren, hvad enten det drejer sig om at klone en DVD, rippe en film, tage backup, konvertere et video klip til iPod eller din mobiltelefon (3GP).DVDFab Platinum er noget nær “state-of-art” indenfor DVD backup og et velegnet programmet til at konvertere mellem en lang række af videoformarter. DVDFab serien er kendetegnet ved at være yderst enkelt og nemt at bruge, og DVDFab Platinum følger fint op på traditionen, bare med endnu flere funktioner og muligheder for backup og konvertering.

DVDFab Platinum indeholder som udgangspunkt alle de funktioner som DVDFab Decrypter og DVDFab Gold besidder, men brugeren har nu også mulighed for f.eks at klone en DVD-9 – dvs. lave en perfekt kopi af en DVD-9 film.

DVDFab Platinum kan også samle flere DVD film på f.eks en DVD-9 skive, eller konvertere en DVD film til Apple iPod, Sony PSP, mobiltelefon (.3gp), PVP (Personal Video Player), eller PDA (Personal Digital Assistant).

Vores konklusion er at DVDFab Platinum er noget af et multimedia powerhouse, der kan klare de fleste multimedia opgaver til top-karakter, men f.eks konvertering af DVD til iPod kan foretages hurtigere af konkurrerende software produkter som Cucusoft DVD to iPod Converter.

Most read

Load more