Downloads

DVD Ripper

En alt-i-en DVD Ripper, der kan rippe alle slags DVD-film til videoformater som du kan afspille på din PC eller overføre til iPhone, iPod, mobiltelefon eller Apple TV – mulighederne er uendelige med DVD Ripper!Med DVD Ripper er det muligt at rippe dine DVD-film i perfekt kvalitet, så du kan se filmene på din PC eller via en bærbar enhed som f. eks iPhone eller iPod. Er du nybegynder hvad angår at rippe DVD-film, så kan du bruge DVD Rippers indbyggede guide til at hjælpe dig på vej.

Er du erfaren indenfor området, så vil du sætte pris på den hastighed som DVD Ripper arbejder med – det er nu slut med at vente flere timer før ens DVD-film er rippet til AVI, DivX eller lignende videoformat. Med DVD Ripper kan du rippe DVD-film til formater som f. eks AVI, MP4, 3GP, 3G2, WMV, WMA, MOV, MP3, MPG og enheder som iPhone, iPod, Zune, Apple TV, PSP, Pocket PC og mobiltelefon.

Du skal også prøve Leawos DVD Ripper, der har den fordel at programmet kan konvertere den DVD film du ripper til 3D video. På den måde kan du brænde den færdige 3D videofil til en tom DVD skive og se filmen på dit 3D fjernsyn.

Most read

Load more