Downloads

Device Doctor

Opdater alle dine hardware drivers helt gratis med Device Doctor. Device Doctor har en online database med over 10 millioner drivers og alle de største hardware producenter er repræsenteret i databasen.Device Doctor er et rigtigt nyttigt og godt program, der modsat alle de kommercielle driver-opdateringsprogrammer ikke koster penge at bruge. Du bliver hurtigt glad for Device Doctor som i et yderst enkelt interface scanner din stationære eller bærbare PC for gamle drivers og rapporterer hvilke drivers til hardware komponenter som du bør opdatere.

Med Device Doctor finder du drivere til alle slags hardware komponenter som f. eks bundkort, lydkort, netkort, grafikkort, keyboard, printer, mus, skærm og mange flere hardware enheder.

Du skal blot klikke på Begin Scan og Device Doctor vil nu scanne din computer for forældede drivers. Efter scanningen viser Device Doctor download-link til den nyeste version af en driver, der er forældet på din computer. Du kan så klikke på download-linket og vupti har du enten en EXE-fil eller en ZIP-fil med driveren – kør EXE-filen eller udpak ZIP-filen og du kan nu opdatere dine drivers til den nyeste version.

Device Doctor er nok et af de bedste program til opdatering af dine drivere og klart en favorit valg hos redaktionen. Vær dog opmærksom på, at Device Doctor også installere et tredjepartsprogram kaldet “Speed Up this PC” – slet det igen, da det blot er reklame.

Most read

Load more