Downloads

CCleaner

CCleaner er et genialt freeware systemværktøj til optimering, tuning og rensning af dit system – CCleaner frigør mere harddiskplads og ved effektiv oprydning får programmet Windows til at kører hurtigere.Du kan også anvende CCleaner til at rydde op i midlertidige filer som blot optager ledig plads og gør din browser langsommere. Du kan undersøge opstarten på Windows og fjerne programmer som gør opstarten langtrukken.

Men det mest nyttige modul, med hensyn til forbedring af ydeevnen, er at optimere registreringsdatabasen og fjerne ubrugelig data som gør systemfilerne overbelastede.

CCleaner er kort fortalt et “must-have” freeware program for alle computerbrugere og programmet er oversat til dansk, så selv brugere uden de store tekniske evner kan følge med i hvad der sker.

Et andet program, der kan optimerer hastigheden på din computer er SpeedUpMyPC. SpeedUpMyPC er oversat til dansk og via dette linke kan du læse en dansk brugerguide til SpeedUpMyPC, der hjælper brugere med at anvende programmet til at optimere hastigheden i Windows. Der er ligeledes en dansk e-mail support tilknyttet den danske side.

Most read

Load more