Downloads

Bitdefender TrafficLight

For at sikre din browser og aktivitet på internettet 100%, så bør du installere tilføjelsesprogrammet Bitdefender TrafficLight som fungerer på tværs af alle browser som Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera osv.Med Bitdefender TrafficLight installeret bliver alt internet-trafik filtreret og undersøgt for ondsindet indhold – sikkerheden i din browser vil blive forbedret og bragt op i et nyt niveau.

Du behøver ikke længere at bekymre dig om mistænkelige hjemmesider eftersom Bitdefender TrafficLight vil blokere alle sådanne sider, der er inficeret med malware eller anvender phising angreb til at stjæle oplysninger fra den besøgende.

Alle de søgeresultater som du for vist i din favorit søgemaskine f. eks via Google bliver nu markeret med grøn farve, hvis de er godkendt af Bitdefender TrafficLight – er de usikre eller ligefrem farlige, så advarer Bitdefender TrafficLight dig imod dem med en markering ved siden af søgeresultatet.

Hvis du besøger en hjemmesider som anvender “tracking” til at overvåge og analysere din online adfærd vil Bitdefender TrafficLight, at denne aktivitet er igang og advare dig imod at forblive på den pågældende hjemmeside.

Bitdefender TrafficLight er gratis at bruge.

Download

Most read

Load more